Tvätt av kundvagnar och kundkorgar

Vi tvättar dina kundkorgar och kundvagnar med överhettad vattenånga som eliminerar bakterier och virus på ett säkert sätt.

Behovet av rena och bakterie/virus fria kundvagnar och kundkorgar blir mer och mer uppmärksammat inom dagligvaruhandeln. Därav är tvätt av kundvagnar och kundkorgar viktigt. Ofta rengörs dessa alldeles för sällan med tanke på ansamling av bakterier och virus. Med hjälp av vattenånga, (upp till 180 grader varm) så eliminerar vi enkelt bakterier och virus. Vidare placerar vi ut skyltar som talar om att HÄR har era kunder tillgång till rena och fräscha vagnar och korgar. Skylten informerar butikens kunder om att tvätt av kundvagnar och kundkorgar görs kontinuerligt. Kundens första intryck av butiken sker när man hämtat sin kundkorg eller kundvagn och tittar ner i denna. Att ha rena korgar och vagnar har mer betydelse än vad många tror. Låt oss rengöra med frekvens och öka kvalitén.

Vi är helt och hållet mobila. Våra servicebilar innehar allt som behövs, såsom el och vatten. Allt för att störa er butik så lite som möjligt.

En annan fördel är att vi kan tvätta kundvagnar och kundkorgar på plats där dom står, vilket gör att rengöringen blir snabb och effektiv.

Imponera på dina kunder!

Visa upp för dina kunder att ni rengör era kundkorgar och kundvagnar kontinuerligt genom att teckna någon av våra paketlösningar under fliken “avtalskund” och få ett certifikat som kan placeras i anslutning till era kundkorgar.

Certifikat kundkorgstvätt

 


Läs vår intervju i Dagens Industri >>

Läs vår intervju i Svensk Leverantörstidning >>

Mer om oss >>