Tvätt av kundvagnar och kundkorgar

Med hjälp av vattenånga som blir upp till 180 grader så eliminerar vi samtliga bakterier och virus.

VÅR AFFÄRSIDÉ

Att erbjuda miljövänlig rengöring och service till dagligvaruhandeln, skapa långvariga affärsrelationer med stabila företag och organisationer.

Kontakta oss

9 + 15 =

Tvätt av Kundvagnar och Kundkorgar. Informationsskylt kan placeras upp i anknytning till kundkorgarna som kunder kan ta del utav.

Tvätt av kundvagnar och kundkorgar

Tvätt av kundvagnar och kundkorgar. Behovet av rena och bakterie/virusfria kundvagnar och kundkorgar blir mer och mer uppmärksammat inom dagligvaruhandeln. Ofta rengörs dessa alldeles för sällan med tanke på ansamling av bakterier och virus. Med hjälp av vattenånga, (upp till 180 grader varm) så eliminerar vi samtliga bakterier och virus. Vidare placerar vi ut skyltar som talar om att HÄR har era kunder tillgång till rena och fräscha vagnar och korgar. Skylten informerar butikens kunder om att korgarna och/eller vagnarna rengörs kontinuerligt.

Kundens första intryck av butiken sker när man hämtat sin kundkorg eller kundvagn och tittar ner i denna. Att ha rena korgar och vagnar har mer betydelse än vad många tror. Låt oss rengöra med frekvens och öka kvalitén.

Vi är helt och hållet mobila. Våra servicebilar innehar allt som behövs, såsom el och vatten. Allt för att störa er butik så lite som möjligt.

En annan fördel är att vi rengör kundvagnarna på plats där dom står, vilket gör att rengöringen blir snabb och effektiv.

Kontaktperson region syd: Jörgen Torstensson, 070-2343000

Kontaktperson region mellan/norr: Peter Larsson, 073-7402546

Tvätt av kundkorgar och kundvagnar