Tvätt av kundvagnar och kundkorgar

Vi rengör dina kundkorgar och kundvagnar med hjälp av överhettad vattenånga (upp till 180 grader) som dödar bakterier och virus på ett säkert sätt. Det är viktigt att hålla kundkorgarna och kundvagnarna rena och fräscha för att ge dina kunder ett bra intryck av din butik. Smutsiga korgar och vagnar kan sprida sjukdomar och skapa obehag. Kundens första intryck av butiken sker när man hämtat sin kundkorg eller kundvagn och tittar ner i denna. Att ha rena korgar och vagnar har mer betydelse än vad många tror. Låt oss rengöra med frekvens och öka kvalitén.

Vi är mobila och kan komma till dig när du behöver det. Vi har allt vi behöver i våra servicebilar, såsom el och vatten. Vi stör inte din butiksverksamhet utan rengör kundkorgarna och kundvagnarna på plats där de står. Det går både snabbt och enkelt.

Vi visar också upp för dina kunder att du bryr dig om deras hälsa och välbefinnande. Vi placerar ut skyltar som informerar om att du rengör kundkorgarna och kundvagnarna kontinuerligt med vår metod. Om du tecknar någon av våra paketlösningar får du också ett certifikat som du kan sätta upp i din butik.

Imponera på dina kunder!

Visa upp för dina kunder att ni rengör era kundkorgar och kundvagnar kontinuerligt genom att teckna någon av våra paketlösningar och få ett certifikat som kan placeras i anslutning till era kundkorgar.

Låt oss hjälpa dig att imponera på dina kunder med rena och fräscha kundkorgar och kundvagnar!

Certifikat kundkorgstvätt


Läs vår intervju i Dagens Industri >>

Läs vår intervju i Svensk Leverantörstidning >>

Mer om oss >>

Lägg upp tvätten enligt något schema nedan

  • 12 gånger/år, (20% rabatt på ordinarie priser)
  • 6 gånger/år, (10% på ordinarie priser)
  • 4 gånger/år, (5% på ordinarie priser)