Höghöjdsstädning

Vi är experter på höghöjdsstädning av alla ytor som är svåra att nå. Vi använder oss av modern teknik och utrustning som gör att vi kan rengöra allt från belysningsarmaturer till ventilationsrör med precision och effektivitet. Anlita vårt professionella team för rengöring av ytor på hög höjd. 

Vad är höghöjdsstädning?

Har du någonsin tittat upp mot taket och sett hur mycket smuts och damm som samlats där? Kanske har du även funderat över hur du ska kunna få det skinande rent utan att behöva klättra upp på en stege eller hyra en skylift? Då har vi lösningen för dig! 

Höghöjdsstädning är processen där vi utför rengörings- och underhållsåtgärder på höga byggnader eller andra svårtillgängliga platser som kräver speciell utrustning och teknik. Steamwash team har lång erfarenhet av städning på hög höjd, och vi behöver inte ens lämna marken för att göra vårt jobb. Istället använder vi oss av speciella lansar som når en höjd upp till 16 meter och har en HD-kamera i spetsen. Med hjälp av en skärm kan vi se exakt vad vi gör och spela in resultatet för att visa dig. 

Vi kan utföra höghöjdsstädning i alla typer av lokaler och byggnader, oavsett om det är en butik, ett kontor, fabrik eller ett lager. Självklart anpassar vi oss efter dina behov och önskemål, och ställer upp när det passar dig. Vi stör varken din verksamhet eller dina kunder, och vi lämnar inga spår efter oss.

Viktigt att städa på höga höjder

Höghöjdsstädning är inte bara en fråga om estetik, utan också om hälsa och säkerhet. Om du låter damm och smuts samlas på ytor högt upp kan det påverka luftkvaliteten och orsaka allergier, irritation och sjukdomar. Det kan också innebära en brandrisk om det finns elektriska ledningar eller utrustning i närheten. Därför är det viktigt att du regelbundet låter oss rengöra dina svåråtkomliga ytor. Vi garanterar dig ett rent och fräscht resultat som kommer att imponera på både dig och dina besökare. 

Dessutom finns det regler och rekommendationer vad gäller takrengöring. Enligt Folkhälsomyndigheten är noggrann rengöring särskilt viktigt i livsmedelsbutiker och vid all form av vård och omsorg. Folkhälsomyndigheten rekommenderar att omfattande städning genomförs regelbundet under året och att den inkluderar golv, inredning, väggar med grov struktur, högt belägna ytor, belysningsarmaturer, ventilation – bland annat. 

Vår service 

Steamwash hanterar ett brett spektrum av svåråtkomliga ytor och installationer. Med våra specialiserade redskap och tekniker är vi rustade för att klara av även de allra högsta utrymmena. 

Vi utför höghöjdsstädning, såsom rensning och dammsugning på hög höjd. Vi har flexibla lösningar som vi anpassar efter dina förutsättningar. Vårt professionella team når höga höjder på upp till 16 meter. På så sätt kan vi rengöra armaturer, lampor, ventilationsrör, rörledningar och spotlights – som annars är svåra att komma åt. 

Med vår gedigna kunskap och specialanpassade utrustning är vi redo att hantera en mängd olika utmaningar. Oavsett vad det gäller är vi din pålitliga partner för att vårda och underhålla komplicerade ytor på hög höjd.

Rengöring av rörledningar 

Rörledningar blir snabbt smutsiga och det här är bekvämt att blunda för. Men med rätt utrustning är de enkla att komma åt och rengöra. Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig med rengöringen av dina rörledningar. 

Rengöring av innertak

Rengöring av innertak är en viktig del av att hålla din lokal eller byggnad ren och fräsch. Innertak kan samla på sig mycket damm, smuts, spindelväv och fläckar som kan göra att rummet ser mörkt och trist ut. Dessutom kan ett smutsigt innertak påverka luftkvaliteten och orsaka allergier eller andra hälsoproblem. 

Vi ser till att hålla ditt innertak rent, utan att du behöver anstränga dig eller riskera att falla från en stege. Istället kan du anlita oss som experter på höghöjdsstädning. Vi har tillgång till den rätta utrustningen och tekniken för att göra ditt innertak skinande rent på nolltid.


Läs vår intervju i Dagens Industri >>

Läs vår intervju i Svensk Leverantörstidning >>

Mer om oss >>

Var i landet utför vi höghöjdsstädning?

Vi utför höghöjdsstädning i hela Sverige och har alltid som mål att hjälpa dig inom en veckas tid – oavsett var i landet du befinner dig. 

Vi är redo att hjälpa dig med din höghöjdsstädning redan idag. Kontakta oss för att få en kostnadsfri demonstration och offert. Du vet väl att vi även erbjuder en mängd andra tjänster för ditt företag. Bland annat rengöring av skyltar, klottersanering och fasadtvätt. Du kommer inte att ångra dig!

Lägg upp städningen enligt något schema nedan

  • 2 gånger/år, (20% rabatt på ordinarie priser)
  • 1 gånger/år, (10% på ordinarie priser)