Höghöjdsstädning

Med hjälp av kolfiberlansar som är upp till 16 meter höga så kommer vi åt samtliga svåråtkomliga ytor redan från butiksgolvet.

VÅR AFFÄRSIDÉ

Att erbjuda miljövänlig rengöring och service till dagligvaruhandeln, skapa långvariga affärsrelationer med stabila företag och organisationer.

Kontakta oss

6 + 1 =

Höghöjdsstädning

Höghöjdsstädning av belysningsarmaturer, ventilationsrör, innertak och annan utrustning som är placerad i taket eller högre upp på väggarna där personalen inte kommer åt. Med hjälp av lansar som är upp till 16 meter höga så kommer vi åt samtliga svåråtkomliga ytor redan från butiksgolvet. En HD-kamera är placerad längst fram på lansen och har en tillhörande skärm som man läser av från butiksgolvet. Detta för att kunna se vart man rengör. Det går också att göra en inspelning som kan skickas till behörig person. Detta för att slippa granska arbetet.

Detta innebär att vi kan rengöra helt utan skylift. Fördelarna blir att man slipper betala hyra för skylift, samt att rengöringen blir snabb och effektiv. Skulle rengöringen ske inne i butik under öppning så stör vi minimalt och risk för skador är obefintliga. Tveka inte att höra av er vid frågor eller funderingar, vi kommer mer än gärna ut och demonstrerar hur rengöringen går till och lämnar en offert på plats. Beroende på vart i landet ni finns så har ni två två olika kontaktpersoner här nedan.

Kontaktperson region syd: Jörgen Torstensson, 070-2343000

Kontaktperson region mellan/norr: Peter Larsson, 073-7402546