Höghöjdsstädning

Vi är experter på höghöjdsstädning av alla sorters ytor som är svåra att nå. Vi använder oss av modern teknik och utrustning som gör att vi kan rengöra allt från belysningsarmaturer till ventilationsrör med precision och effektivitet.

Har du någonsin tittat upp mot taket och sett hur mycket damm och smuts som samlas där? Har du någonsin önskat att du kunde få det skinande rent utan att behöva klättra på stegar eller hyra en skylift? Då har vi lösningen för dig!

Vi behöver inte ens lämna marken för att göra vårt jobb. Vi har speciella lansar som kan sträcka sig upp till 16 meter i höjd och som har en HD-kamera i spetsen. Med hjälp av en skärm kan vi se exakt vad vi gör och även spela in resultatet för att visa dig.

Vi kan utföra höghöjdsstädning i alla typer av lokaler och byggnader, oavsett om det är en butik, ett kontor, en fabrik eller ett lager. Vi kan anpassa oss efter dina behov och önskemål och arbeta när det passar dig bäst. Vi stör inte din verksamhet eller dina kunder och vi lämnar inga spår efter oss.

Höghöjdsstädning är inte bara en fråga om estetik, utan också om hälsa och säkerhet. Om du låter damm och smuts byggas upp på höga ytor kan det påverka luftkvaliteten och orsaka allergier, irritationer och sjukdomar. Det kan också vara en brandrisk om det finns elektriska ledningar eller utrustning i närheten.

Därför är det viktigt att du regelbundet låter oss ta hand om din höghöjdsstädning. Vi garanterar dig ett rent och fräscht resultat som kommer att imponera på både dig och dina besökare.

Var i landet utför ni höghöjdsstädning?

Vi utför våra höghöjdsstädning i hela Sverige och har som mål att alltid inom en vecka kunna erbjuda våra tjänster, oavsett var i landet ni finns.

Behöver du hjälp att rengöra rörledningar i din verksamhet?

Rörledningar blir snabbt ett smutsigt ögonsår som är bekvämt att blunda för. Men med rätt utrustning är de enkla att komma åt och rengöra. Så tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig med höghöjdstvätten!

Rengöring av innertak

Rengöring av innertak är en viktig del av att hålla din lokal eller byggnad ren och fräsch. Innertak kan samla på sig mycket damm, smuts, spindelväv och fläckar som kan göra att rummet ser mörkt och trist ut. Dessutom kan ett smutsigt innertak påverka luftkvaliteten och orsaka allergier eller andra hälsoproblem.

För att rengöra ditt innertak behöver du inte anstränga dig eller riskera att falla från en stege. Du kan istället anlita oss som är experter på höghöjdsstädning. Vi har den rätta utrustningen och tekniken för att göra ditt innertak skinande rent på nolltid.

Vi är redo att hjälpa dig med din höghöjdsstädning var du än befinner dig i Sverige. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri demonstration och offert. Du kommer inte att ångra dig!


Läs vår intervju i Dagens Industri >>

Läs vår intervju i Svensk Leverantörstidning >>

Mer om oss >>

Höghöjdsstädning är ett effektivt sätt att förbättra luftkvaliteten för dina anställda och kunder. Regelbunden städning av de svåråtkomliga ytorna hjälper till att minimera mikrobiell aktivitet som kan orsaka allergier eller andra allergiska problem.

Dessutom minskar regelbunden städning förekomsten av damm, vilket är en vanlig orsak till astma. Boka redan idag!

Lägg upp städningen enligt något schema nedan

  • 2 gånger/år, (20% rabatt på ordinarie priser)
  • 1 gånger/år, (10% på ordinarie priser)