Höghöjdsstädning

Vi erbjuder höghöjdsstädning av dom svåråtkomliga ytorna som är placerade högt upp på väggar och tak. Vårt team är utrustade med den nyaste tekniken och utrustningen för att göra jobbet snabbt och effektivt.

Höghöjdsstädning av belysningsarmaturer, ventilationsrör, innertak och annan utrustning som är placerad i taket eller högre upp på väggarna där er personal inte kommer åt.

Med hjälp av lansar som är upp till 16 meter höga så kommer vi åt samtliga svåråtkomliga ytor redan från butiksgolvet.

En HD-kamera är placerad längst fram på lansen och har en tillhörande skärm som man läser av från butiksgolvet. Detta för att kunna se vart man rengör det går det också att göra en inspelning som kan skickas till behörig person. Detta för att slippa granska arbetet.

Genom att använda oss av höghöjds-lansar kan vi rengöra helt utan skylift. Fördelarna blir att man slipper betala hyra för skylift, samt att rengöringen blir snabb och effektiv.

I händelse av att rengöringen sker inne i butik under öppning så stör vi minimalt och risk för skador är obefintliga. Med hjälp av höghöjds-lansar kan vi enkelt rengöra armaturer, lampor, ventilationsrör, spotlights, ventilationsdon och inte minst rörledningar där det samlas mängder med damm och smuts.

Tveka inte att höra av er vid frågor eller funderingar, vi kommer mer än gärna ut och demonstrerar hur rengöringen går till och lämnar en offert på plats.

Varför behöver man höghöjdsstäda?

Eftersom damm och smuts ofta inte rengörs på platser som är svåra att komma åt, så yr det runt i din lokal eller byggnad som medför dålig luftkvalité för dina kunder och anställda. Genom att få in rutin och rengöra regelbundet kan du förhindra detta.

Vart i landet kan vi utföra våra tjänster?

Vi utför våra tjänster i hela Sverige och har som mål att alltid inom en vecka kunna erbjuda våra tjänster, oavsett vart i landet ni finns.

Behöver vi som kund tänka på något innan höghöjdsstädningen börjar?

Ni behöver egentligen bara ge oss instruktioner när vi kan påbörja höghöjdsstädningen. Skulle det inte funka dagtid, när ni har stor kundströmning, kan vi arbeta nattetid. Allt för att vara så anpassningsbara som möjligt till er som kund.


Läs vår intervju i Dagens Industri >>

Läs vår intervju i Svensk Leverantörstidning >>

Mer om oss >>

Höghöjdsstädning är ett effektivt sätt att förbättra luftkvaliteten för dina anställda och kunder. Regelbunden städning av de svåråtkomliga ytorna hjälper till att minimera mikrobiell aktivitet som kan orsaka allergier eller andra allergiska problem.

Dessutom minskar regelbunden städning förekomsten av damm, vilket är en vanlig orsak till astma. Boka redan idag!