Fasadtvätt

Vi tvättar din fasad på ett skonsamt och effektivt sätt, där tryck och temperatur kan regleras för at anpassas till varje enskild fasad.

Fasadtvätt. Med hjälp av hetvattentvättar där tryck och temperatur kan regleras, kan vi enkelt anpassa rengöringen till varje enskild fasad. När ni väljer att låta oss utföra er fasadtvätt behöver ni som kund inte mer än att boka tid, vi har allt som vi behöver i våra servicebilar, så som el, vatten och övrig utrustning.

I den mån det går, behöver vi inte använda kemikalier. Ofta rengör hetvatten i kombination med ånga otroligt effektivt.

Vi garanterar en skonsam och effektiv fasadtvätt. Vi är dessutom rikstäckande, så oavsett vart i landet du är i behov av fasadtvätt så finns vi där för dig.

Varför rengöra sin fasad?

Genom att kontinuerligt rengöra sin fasad minskar risk för skador på denna. Dessutom blir fasaden mer tilltalande för besökare. Ska man måla om, så gäller givetvis en fasadrengöring innan målandet kan starta.

Vart utför ni era tjänster?

Vi utför våra tjänster i hela Sverige.

Vad bör vi som kund tänka på?

Vi har allt i våra servicebilar, så som vatten, el och avspärrning. Så ni som kund behöver inte tänka på så mycket mer än att berätta för oss vilka dagar rengöringen kan utföras.

 


Läs vår intervju i Dagens Industri >>

Läs vår intervju i Svensk Leverantörstidning >>

Mer om oss >>