Service och restaurering av kundvagnar

Vi på Steamwash Sverige är experter på att serva och reparera kundvagnar. Vi har lång erfarenhet och kan hantera alla typer av kundvagnar som finns på marknaden idag.

Vi rengör och smörjer kundvagnshjulen som kan bli dåliga av hår, smuts och slitage. Vi använder oss av hetvatten eller överhettad vattenånga som löser upp smutsen från hjullagren och svänglagren. Vi smörjer också lagren med nytt fett så att hjulen rullar lättare och håller längre. Om gummit är för slitet byter vi ut hjulet mot ett nytt.

Vi sparar dig både tid och pengar genom att återställa kundvagnshjulen istället för att byta ut dem i onödan. Det är också bättre för miljön att inte slänga bort fungerande hjul. Nya kundvagnshjul är dyra och det finns många oseriösa firmor som byter ut dem utan anledning.

Vi kan också utföra andra servicejobb som kräver svetsning, kapning eller andra heta arbeten. Vår personal är certifierad för att utföra heta arbeten ute hos kund enligt försäkringsbolagens villkor.

Vi har ett stort lager med reservdelar för alla märken och modeller av kundvagnar, till exempel Wanzl, Caddie eller AXO. Vi behöver aldrig vänta på leveranser utan kan fixa dina kundvagnar snabbt och smidigt.

Låt oss ta hand om dina kundvagnar och se skillnaden. Det lönar sig!


Läs vår intervju i Dagens Industri >>

Läs vår intervju i Svensk Leverantörstidning >>

Mer om oss >>

Lägg upp servicen enligt något schema nedan

  • 2 gånger/år, (20% rabatt på ordinarie priser)
  • 1 gång/år, (10% på ordinarie priser)