Service kundvagnar

Service kundvagnar. Det samlas mängder med hår och smuts i hjullagren och svänglagren på era kundvagnar, vilket resulterar i dåligt rullande hjul. Genom att rengöra och smörja lagren med nytt fett så blir kundvagnshjulen som nya igen, och kommer rulla i många år till. Skulle gummit vara för slitet så byts givetvis hjulet ut mot ett nytt.

Genom att  rengöra och smörja kundvagnshjul som rullar dåligt men egentligen är i bra skick, resulterar i att ni får en betydligt mer kostnadseffektiv och miljövänlig (slipper slänga hjul i onödan) lösning vid underhåll av era kundvagnar.

Kostnaden för nya kundvagnshjul ligger mellan 110 – 260 kr/st beroende på modell. Redan här kan man se att det blir otroligt dyrt när oseriösa firmor byter ut mängder med hjul som rullar dåligt, när hjulen egentligen bara behöver rengöras och smörjas på nytt (med undantag att gummit är helt slut).

Vid servicejobb såsom exempelvis svetsning kapning eller andra heta arbeten ställs vissa krav på personalen för att få utföra arbetsuppgiften ute hos kund .Vår personal är certifierad för att utföra heta arbeten ute hos kund enligt försäkringsbolagens försäkringsvillkor.

Vi innehar ett stort lager med samtliga reservdelar, vilket gör att vi aldrig behöver vänta på långa leveranser. Vi servar och reparerar samtliga märken och modeller på marknaden såsom, Wanzl, Caddie eller AXO.

Låt oss sköta underhållet av dina kundvagnar, det kommer löna sig!

Kontaktperson:
Peter Larsson
010 750 07 07

Läs om oss i Dagens Industri >>
Läs mer om oss >>

kundvagnar