Klottersanering

Vi på Steamwash Sverige är experter på klottersanering. Vi använder oss av hetvatten eller överhettad vattenånga vid saneringen på alla ytor, utomhus eller inomhus. Vår snabba service gör att vi kan utföra tjänsten åt er med garanti redan samma dag vid behov. Vi använder oss endast av miljövänliga och biologiskt nedbrytbara kemikalier.

Ånga och hetvatten är ett effektivt sätt att ta bort all sorts klotter från olika ytor inomhus som utomhus. Vi använder endast miljövänliga och nedbrytbara kemikalier. Vår snabba utryckning med korta leveranstider kan vi utföra klottersaneringen redan samma dag, vilket gör att ni snabbt kan bli av med klottret.

De gångerna som inte ommålning kan undvikas, målar vi självklart om ytan där klottersaneringen utförts. Vi tar då reda på rätt kulör så det blir så likt som innan saneringen som möjligt.

Att klottra klassas idag som skadegörelse och kostar kommuner och företag runt om i Sverige stora pengar för att tas bort.

Klotter är inte bara en plåga för den som drabbas, de är också ett stort problem för miljön. Om ni har problem med klotter, tveka inte att höra av er till oss, så tar vi bort ert klotter oavsett vart i landet ni befinner er.

Varför anlita oss?
Med minimalt med vattenspill, är ångtekniken det överlägset mest miljövänligaste alternativet på maknaden idag. Dessutom erbjuder vi snabb och god service.
 
Vart i Sverige kan vi utföra tjänsten?
Vi är rikstäckande, så vi erbjuder klottersanering i hela Sverige med snabb service.
 
Olika underlag?
Genom att använda oss av hetvatten-lansar med reglerbart tryck, och överhettad vattenånga, kan vi lätt anpassa vår utrustning efter behov. Så underlaget blir så lite skadat som möjligt.
 
 

Läs vår intervju i Dagens Industri >>

Läs vår intervju i Svensk Leverantörstidning >>

Mer om oss >>

Klotterskydd

Utöver klottersanering så utför vi klotterskydd. Det innebär att efter saneringen kan man spruta på en skyddande yta, som gör att klottret till nästa gång blir betydligt enklare att ta bort. Detta är perfekt att använda på ställen som man vet är utsatta för mycket klotter vanligtvis.

Rondering

Utöver klottersanering och klotterskydd kan vi även från efterfrågan utföra kontinuerlig rondering, på ställen där kund anser sig nödvändigt.

 

  • Vid brådskande ärende, ring 010 – 750 07 07