Klottersanering

Vi på Steamwash Sverige tar bort klotter på ett miljövänligt och effektivt sätt. Vi använder hetvatten eller överhettad vattenånga som löser upp klottret från alla ytor, både inomhus och utomhus. Vid behov använder vi oss också av miljövänliga och biologiskt nedbrytbara kemikalier som inte skadar naturen.

Miljövänlig klottersanering

Ånga och hetvatten är ett effektivt sätt att ta bort all sorts klotter från olika ytor inomhus som utomhus. Vi använder endast miljövänliga och nedbrytbara kemikalier. Vår snabba utryckning med korta leveranstider kan vi utföra klottersaneringen redan samma dag, vilket gör att ni snabbt kan bli av med klottret.

De gångerna som inte ommålning kan undvikas, målar vi självklart om ytan där klottersaneringen utförts. Vi tar då reda på rätt kulör så saneringen lämnar minimalt med avtryck efteråt.

Att klottra klassas idag som skadegörelse, något som kostar kommuner och företag runt om i Sverige stora mängder pengar för att tas bort.

Klotter är inte bara ful och olaglig skadegörelse, det är också ett stort miljöproblem. Därför vill vi hjälpa dig att bli av med klottret snabbt och enkelt. Vi är rikstäckande och kan utföra klottersanering var du än befinner dig i landet.

Varför anlita oss för borttagning av klotter?

Med minimalt med vattenspill, är ångtekniken det överlägset mest miljövänligaste alternativet på maknaden idag. Dessutom erbjuder vi snabb och god service. 

Var i Sverige kan vi utföra klottersanering?

Vi är rikstäckande, så vi erbjuder klottersanering i hela Sverige med snabb service. 

Kan man ta bort klotter från alla underlag?

Genom att använda oss av hetvatten-lansar med reglerbart tryck, och överhettad vattenånga, kan vi lätt anpassa vår utrustning efter behov. Så underlaget blir så lite skadat som möjligt.


Läs vår intervju i Dagens Industri >>

Läs vår intervju i Svensk Leverantörstidning >>

Mer om oss >>

Klotterskydd

För att förebygga och minska klotterproblemet kan vi också erbjuda klotterskydd. Det är en skyddande yta som vi sprutar på efter saneringen. Klotterskyddet gör att klottret inte fäster lika bra på ytan och blir mycket lättare att ta bort nästa gång. Det är ett smart sätt att spara tid och pengar på lång sikt. Vi rekommenderar klotterskydd för ytor som är extra utsatta för klotter, till exempel broar, tunnlar, fasader och skyltar.

Rondering för klottersanering

Utöver klottersanering och klotterskydd kan vi även från efterfrågan utföra kontinuerlig rondering, på ställen där kund anser sig nödvändigt.

  • Vid brådskande ärende, ring 010 – 750 07 07