Kundvagn SweCart

Våra kundvagnar från SweCart är noga framtagna för att klara av det nordiska klimatet på absolut bästa sätt. Med hjälp av svensktillverkade kvalitétshjul i kombination med förzinkat stål och dubbla ytbehandlingar har vagnarna de absolut bästa förutsättningarna.

Utöver detta är SweCart kundvagnar dessutom också Sveriges bredaste sortiment. Detta innebär att du som kund lätt finner den produkt som passar dig och din butik allra bäst. Kort och gott kan du också lätt välja till olika tillbehör till dina vagnar.

Till exempel ovalt handtag, kundvagnslås, scannerhållare, mobilhållare med mera. Dessutom kan du göra din kundvagn ännu mer unik.

Välj då till er logga på kundvagnshandtaget eller eventuellt välja er ”egen” kulör på plastdetaljerna. Sammanfattningsvis innebär detta att vi stolt kan presentera ett utbud av vagnar där kvalité, valbarhet och ekonomi verkligen går hand i hand.

Se vårt utbud av kundvagnar här!

Kvalité

Genom ovannämnda styrkor i form av svensktillverkade kvalitétshjul och dubbla ytbehandlingar, så har SweCart kundvagnar såklart också 3-års garanti (även på kundvagnshjulen) till samtliga modeller.

Valbarhet

Vagnar från SweCart ger dig kund en möjlighet att välja och göra din kundvagn helt anpassad efter ditt företag. Dina kundvagnar symboliserar såklart ditt företag, och är kundens första intryck. Gör din kundvagn unik!

Ekonomi

Kundvganar från SweCart erbjuder också ett mycket konkurrenskraftigt pris, vilket innebär att du som kund alltid kan känna att du gjort en bra affär.

 Varför utvecklade vi SweCart kundvagnar?

Genom att ha arbetat många år på fältet med både service men också reparation av vagnar, kände vi att varken kvalité eller valbarheten fanns där. Helt ärligt så höll inte kvalitén på hjulen över huvud taget, för att inte nämna ytbehandlingarna.

Detta innebar att hjulen byttes ut på löpande band och vagnarna såg extremt sunkiga ut faktiskt bara nått år. Där började idén att vi ville skapa något bättre.

Vi ville erbjuda en produkt med hög standard, men också en produkt med konkurrenskraftigt pris. Vi kom fram till att vi ville göra skillnad och starta en ny trend.

Under tiden som vi var ute på fältet, servade och reparerade så skrotades kundvagnar bara efter ett par år i bruk. Det slutade också i att vi började ta fram en produkt som uppfyllde de krav vi hade.

Vi är faktiskt extremt stolta över våra produkter som kommer leverera långväga era förväntningar!

Läs vår intervju i Dagens Industri >>

Läs vår intervju i Svensk Leverantörstidning >>

Läs vår intervju i Kristinehamns Posten >>

Mer om oss >>

Till butiken
Kundvagnshjul

Kundvagnar Swecart

Kundvagn Swecart A-80

890.00kr

Kundvagnar Swecart

Kundvagn Swecart Y-80

950.00kr

Kundvagnar Swecart

Kundvagn Swecart A-100

920.00kr
-7%

Kundvagnar Swecart

Kundvagn Ergo 100

Original price was: 1,240.00kr.Current price is: 1,150.00kr.