Handelsvillkor för webbshop
Generella upplysningar Företagsnamn: SteamWash Sverige AB

Bolagsform: Aktiebolag

Orgnr: 559033-6946

Adress: Kilshammarsgatan 5, 68130 Kristinehamn

E-post: info@steamwash.org

Kontakt: 073-7402546

Startår: 2015

Priser Hos SteamWash Sverige AB tar vi förbehåll för eventuella fel i våra angivna priser. Vi förbehåller oss dessutom rätten att ändra i priserna utan föregående samtycke. Det tas förbehåll för utsålda varor. Samtliga priser som visas på produktsidorna är exkl moms, momsen tillkommer sedan i kassan.
Betalning SteamWash Sverige AB accepterar 15-dagars faktura på beställningar. Alla slutbelopp är i svenska kronor (SEK) och inklusive moms.

  • Betalningsvillkor för våra förstagångskunder sker genom Swish, i undantagsfall kan faktura skickas efter godkänd kreditupplysning.
Leverans Fraktkostnad tillkommer och varierar beroende på vart i landet produkterna ska fraktas. Samt storlek på beställningen.
Reklamationsrätt 3-års garanti på kundvagnar/lagervagnar samt 6-månaders garanti på kundkorgar och tillbehör. Reklamations-rätten avser materialfel och fabrikationsfel.

Vid reklamation kan du få varan reparerad eller bytt, eller så kan du få pengarna tillbaka eller ett avslag i köpesumman, allt beroende på den konkreta situationen.

Reklamationsrätten gäller inte fel eller skador, som har uppstått vid felaktig hantering av varan/tjänsten.

Du skall reklamera varan eller tjänsten inom rimlig tid efter att du har upptäckt felet/problemet.

SteamWash Sverige AB står inte för några returkostnader. Vid retur, reklamationer och utnyttjande av ångerrätten, så skal nedanstående adress användas:

Företagsnamn: SteamWash Sverige AB

Adress: Kilshammarsgatan 5, 68130 Kristinehamn

Varor skickade med postförskott accepteras inte.

Ersättning Om ersättning är aktuell så skall du uppge clearingnummer och kontonummer så att det avtalade beloppet kan överföras. Dessa upplysningar kan skickas, utan risk, via e-post eller via annan elektronisk kommunikation, eftersom det inte handlar om känsliga upplysningar och då de enbart skall användas för att vi skall kunna genomföra återbetalningen.
Ångerrätt Vi hänvisar till reglerna i Köplagen och Konsumentköplagen. Vid köp i egenskap av privatperson har ni 14 dagars ångerrätt från den dag ni gjort beställning.

Avbeställning av produkt ska ske skriftligen senast 14-dagar efter lagd order.

Varor som inte omfattas av ångerrätten Följande varor som inte ingår i ångerrätten:

  • Varor som är framställda enligt köparens specifikationer, eller som har tydlig personlig prägel.
Returnering av varor Du skall returnera varorna utan onödig försening och senast 14 dagar efter att du har utnyttjat din ångerrätt. Du skall själv stå för de direkta kostnaderna i samband med att du skickar tillbaka varan/varorna. När du använder dig av ångerrätten så är du själv ansvarig för att varan/varorna är ordentligt inpackade.

Vid utnyttjande av ångerrätten ska kund även återbetala den eventuella fraktkostnaden som SteamWash Sverige AB lagt ut för frakt av produkt till kund.

Du skall inkludera en kopia av orderbekräftelsen. Hanteringen går snabbare om du dessutom fyller i och inkluderar en kopia av vårt ångerformulär.

Du bär själv ansvaret för varan från att den levereras tills att vi har fått den returnerad.

Vi accepterar inte paket som skickas med postförskott.

Varans skick vid returnering Du ansvarar enbart eventuell sänkning av varans värde, om denna orsakades av annan hantering än den som behövs för att fastslå varans art, egenskaper, samt det sätt på vilket varan fungerar. Du kan, med andra ord, prova varan som om du provade den i en fysisk butik.

Om varan har använts i annat omfång än det som beskrivs ovan så anses den vara använd, vilket medför att du vid utnyttjande av ångerrätten bara får en del av eller inget av köpesumman i retur, beroende på varans handelsmässiga värde vid tidpunkten för mottagningen av den returnerade varan.

För att säkerställa att hela köpesumman återbetalas så måste du alltså prova den utan att ta den i bruk.

Återbetalning Ångrar du ditt köp så får du naturligtvis pengarna tillbaka. Vid en eventuell värdeförsämring, som du ansvarar för, så dras denna ifrån köpesumman.

Vid utnyttjande av ångerrätten så återbetalas alla betalningar som vi har fått ifrån dig, inklusive leveranskostnader (undantaget extra kostnader, som uppstått då du har valt en annan leveransform än den billigaste leveransmetoden som vi erbjuder), utan onödiga förseningar och senast 14 dagar ifrån det datum då vi har taigt emot ditt besked om att du önskar att utnyttja dig av din ångerrätt.

Återbetalning genomförs via samma betalningsmedel som du använde dig av vid den ursprungliga betalningen, såvida du inte uttryckligen har bett om något annat.

Vi kan avvakta med att genomföra återbetalningen tills vi har tagit emot den returnerade varan, förutsatt att du inte har tillhandahållit dokumentation på att du har returnerat varan.