Rengöring av kyldiskar

Rena och fräscha kyldiskar ger ett hygieniskt intryck och lockar kunderna till att handla mer. Därför är det viktigt att rengöra dem kontinuerligt.

Vi på Steamwash Sverige hjälper dig att hålla dina kyldiskar rena och fräscha. Vi rengör både de synliga och de osynliga delarna av kyldiskarna, som kylfläkt, kylaggregat och andra komponenter. Vi använder oss av hetvatten eller överhettad vattenånga som löser upp smuts och bakterier på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Förvaring av produkter i högre temperaturer än vad som tillverkaren rekommenderar försämrar produktkvalitet samt att hållbarheten på produkten förkortas. Även om produkterna är förpackade på ett sätt som förlänger hållbarhetstiden är förvaringstemperaturen extremt viktig för att minimera bakterietillväxten.

Genom att rengöra dina kyldiskar kontinuerligt får du flera fördelar:

  • Du sparar energi genom att sänka kyltemperaturen och öka kyleffektiviteten.
  • Du förbättrar produktkvaliteten genom att förvara matvarorna vid rätt temperatur och minska bakterietillväxten.
  • Du ökar försäljningen genom att ge dina kunder ett hygieniskt och tilltalande intryck av dina kylvaror.

Vi rekommenderar att du rengör dina kyldiskar minst en gång per år för att uppnå bästa resultat. Vi har snabb service och kan komma till dig när det passar dig. Vi är rikstäckande och kan utföra rengöring av kyldiskar i hela Sverige.


Läs vår intervju i Dagens Industri >>

Läs vår intervju i Svensk Leverantörstidning >>

Mer om oss >>

Lägg upp rengöringen enligt något schema nedan

  • 2 gånger/år, (20% rabatt på ordinarie priser)
  • 1 gång/år, (10% på ordinarie priser)