Vilka är vi?

På ett fåtal år har vi på SteamWash Sverige byggt upp en marknadsledande position inom rengöring och service för livsmedelsbutiker i Sverige.

Vi har gjort detta genom att satsa på modern rengöringsteknik och att alltid göra vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet till ett bra pris. Vi har haft förmånen att jobba med kunder såsom Systembolaget och Coop Sverige och har fått bra feedback på våra tjänster.

I dialog med våra kunder har vi förstått att vårt arbetssätt där man kombinerar rengöring med underhåll och service i flera fall drastiskt sänkt kostnaderna jämfört med tidigare lösningar. Vi är i en tillväxtfas och har nyligen köpt in ytterligare en servicebil med inbyggd tvätt och har kapacitet att leverera de tjänster som ni som kund önskar och vara en stabil partner under lång tid. Om ni väljer oss som leverantör kan ni alltid lita på att vi jobbar stenhårt för er!

Under 2017 lanserade vi ett nytt utbud av kundvagnar, lagervagnar, kundkorgar och diverse tillbehör. Vi kallar det SweCart och med hjälp av dubbla ytbehandlingar och hjul av absolut högsta kvalité så klarar våra produkter av det nordiska klimatet på absolut bästa sätt. Samtliga våra plastprodukter är producerade av 100% återvunnen plast och våra plastvagnar av minst 50%. Vi kombinerar miljö, kvalitè och pris på bästa möjliga sätt.

Steamwash Produkter och tjänster

Vår hållbara utveckling

Vi på SteamWash Sverige arbetar ständigt med att försöka hålla en så hållbar utveckling som möjligt, så vi kan erbjuda våra barn en så trygg framtid som möjligt.

Vår rengöringsteknik är skonsam mot miljön då vi använder oss av överhettad vattenånga eller hetvatten, vilket innebär att vi inte är i behov av rengöringsmedel. Dessutom förbrukar våra ångmaskiner endast cirka 20 liter vatten per dag, vilket motsvarar cirka två toalettbesök i vattenåtgång.

Vi har nu börjat fasa ut våra fossildrivna servicebilar till servicebilar drivna på förnyelsebar el. Under 2024 kommer hela flottan drivas av ren, förnyelsebar el.

Norge, Danmark och Finland

Vi på SteamWash är just nu påväg in i våra grannländer, där vi kommer erbjuda samtliga våra tjänster och produkter. Vi är ute efter lika fina samarbeten med företag och organisationer som vi har i Sverige.

Referenser