Om oss

På ett fåtal år har vi på SteamWash Sverige byggt upp en marknadsledande position inom rengöring och service för livsmedelsbutiker i Sverige.

VÅR AFFÄRSIDÉ

Att erbjuda miljövänlig rengöring och service till dagligvaruhandeln, skapa långvariga affärsrelationer med stabila företag och organisationer.

Kontakta oss

3 + 3 =

Vilka är vi?

På ett fåtal år har vi på SteamWash Sverige byggt upp en marknadsledande position inom rengöring och service för livsmedelsbutiker i Sverige. Vi har gjort detta genom att satsa på modern rengöringsteknik och att alltid göra vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet till ett bra pris. Vi har haft förmånen att jobba med kunder såsom Systembolaget och Coop Sverige och har fått bra feedback på våra tjänster. I dialog med våra kunder har vi förstått att vårt arbetssätt där man kombinerar rengöring med underhåll och service i flera fall drastiskt sänkt kostnaderna jämfört med tidigare lösningar. Vi är i en tillväxtfas och har nyligen köpt in ytterligare en servicebil med inbyggd tvätt och har kapacitet att leverera de tjänster som ni som kund önskar och vara en stabil partner under lång tid. Om ni väljer oss som leverantör kan ni alltid lita på att vi jobbar stenhårt för er!

Vi på SteamWash har under 2017 lanserat ett nytt utbud av kundvagnar, lagervagnar, kundkorgar och diverse tillbehör. Utbudet heter SweCart och är framtaget för att klara av det nordiska klimatet på bästa sätt. Utbudet är också Sveriges bredaste.

 

Vart finns vi?

Vi är rikstäckande och finns därmed i hela Sverige. Tveka inte att höra av dig om våra tjänster eller produkter kan vara intressanta för just ditt företag.