KUNGVAGNSGARAGE

Kundvagnsgarage används i och utanför nästa alla butiker oavsett inriktning. Syftet med att ha ett eller flera garage är många, men de viktigaste är att skydda butikens kundvagnar mot väder och vind samt visa kunden att här kan du hämta och lämna din kundvagn.

Profilerna i våra garage är tillverkade i ytbehandlad aluminium vilket drastiskt ökar dess livslängd och håller garaget fräscht år efter år. Du har möjlighet att välja vilken färg du än önskar på ditt garage.

Vi erbjuder hela 10-års garanti på samtliga våra modeller så du som kund ska känna dig så trygg som möjligt.

Du som kund kan välja att få ditt garage monterat på plats av en av våra servicetekniker till ett fast pris, eller om du väljer att montera garaget på egen hand. Det följer med en mycket tydlig monteringsanvisning för respektive garage.

Du kan välja till olika tillbehör till ditt garage, exempelvis solcellsdriven innerbelysning, papperskorg att montera på garagets utsida eller låsbara dörrar som förhindrar stöld av dina kundvagnar. Hittar du något intressant så tveka inte att höra av dig till oss så ska vi skicka en offert och mer information. Vi kan även designa ett garage enligt dina önskemål.

Vi erbjuder även bortforsling av ditt gamla kundvagnsgarage vid köp av nytt.

GARANTI

För att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt erbjuder vi 10-års garanti på samtliga våra garage.

ALUMINIUM MED YTBEHANDLING

Detta minskar risken för korrosion och gör garaget mindre mottagligt mot smuts.

VAL AV KULÖR

Du som kund kan välja vilken kulör du vill på ditt garage.