KUNDVAGNSGARAGE

Våra kundvagnsgarage är tillverkade i aluminium med hög hållbarhet. Hela 10-års garanti.

Kundvagnsgarage

Kundvagnsgarage används i och utanför nästa alla butiker oavsett om det är en matvarubutik eller en sportbutik. Syftet med att ha ett eller flera garage är många, men de viktigaste är att skydda butikens kundvagnar mot väder och vind samt visa kunden att HÄR kan du hämta och lämna din kundvagn. Profilerna i våra garage är tillverkade i ytbehandlad aluminium vilket ökar livslängden. Du har möjlighet att välja vilken färg du än önskar på ditt garage. Vi erbjuder hela 10-års garanti på samtliga våra modeller så du som kund ska känna dig så trygg som möjligt. Du som kund kan välja att få ditt garage monterat på plats av en av våra servicetekniker, eller om du väljer att montera garaget på egen hand. Det följer med en mycket tydlig monteringsanvisning för respektive garage. Skulle du som kund behöva hjälp med att montera ner och skrota ditt gamla garage så hjälper vi självklart till även med detta.

Du har möjlighet att få exempelvis soptunna, skyltar, solcellsdriven ledbelysning, låskedjor för dina kundvagnar eller låsbalk som kan låsas över natten som tillval till ditt garage.

Skulle våra garage inte räcka till storleksmässigt så kan vi både förlänga och bredda så fler kundvagnar får plats i respektive garage. Hittar du något intressant så tveka inte att höra av dig till oss så ska vi skicka en offert och mer information.

GARANTI

För att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt erbjuder vi 10-års garanti på samtliga våra garage.

Aluminium med ytbehandling

Detta minskar risken för korrosion och gör garaget mindre mottagligt mot smuts.

Val av kulör

Du som kund kan välja vilken kulör du vill på ditt garage.

Koll gärna in våra prisvärda produkter under REA Avvisa