LAGERVAGNARAR OCH PLOCKVAGNAR

Lagervagnar och plockvagnar från SweCart är speciellt framtagna att klara av det nordiska klimatet på absolut bästa sätt. Vagnen hjälper er att vara mer tids effektiva eftersom den gör det enkelt att lasta på fler varor, men också skapa en mer ergonomisk och hälsosam arbetsplats.Vagnen gör det möjligt för dina anställda att slippa bära mer än nödvändigt och på så vis minska slitage på kroppen. Med lagervagnar och plockvagnar från SweCart erbjuder du dina medarbetare en mer hållbar arbetsplats och en vagn du kan lita på i alla väder.Våra vagnar är inte bara din bästa medhjälpare på lagret. Inte nog med det, dom har också en lång livslängd eftersom vagnarna är tillverkade i galvat stål med dubbla ytbehandlingar som resulterar i oslagbar kvalité. Detta resulterar i att lagervagnarna kan hålla sig fräscha under många, många år. Om det inte är nog så innehar samtliga våra modeller även svensktillverkade kvalitétshjul, med dubbla svänglager.Det finns många användningsområden för lagervagnar och plockvagnar. Bland annat som namnet antyder, plock av varor i butiken, eller som hjälpmedel ute på lagret.

Kundvagnshjul
Tillbaka till butiken

Vagnar i SweCart sortimentet har många olika modeller för att du som kund ska finna den produkt som passar dig och din butik allra bäst. Om du är osäker på vad som passar er bäst kan du gärna rådfråga oss.

Med lagervagnar och plockvagnar från Swecart ger fördelar såsom:
  • En mer effektiv arbetsplats
  • Mer ergonomisk arbetsställning
  • 3-års garanti, även på slitagedelar
  • Möjlighet att få avdrag på dina gamla vagnar i utbyte mot nya

Med lagervagnar och plockvagnar från SweCart får du garanterat det bästa på marknaden. Du kan erbjuda dina anställda en mer ergonomisk arbetsplats för ett hållbart arbete och en lagervagn som ger mycket för en liten investering. Vi jobbar ständigt för att utvecklas och se till att miljö och kvalité alltid står i fokus.

Lagervagnar

Rullbord BC-02

2,050.00kr

Lagervagnar

Rullbord BC-01

1,995.00kr
1,980.00kr

Lagervagnar

Plockvagn med stege

3,650.00kr